Wednesday, 12 February 2014

Jom Cuci Mata - Part 1


Salam & selamat petang semua :)

Harini JN nak update mengenai kelas jahitan JN.
Before ni JN ada bercerita mengenai kelas jahitan ni,
ingat lagi tak?
Untuk pengetahuan semua kelas ini masih dibuka
untuk sesiapa sahaja yang berminat ye.
Ada sesi siang dan juga malam, jadi ada ruang untuk
mereka yang bekerja di siang hari :)
Alhamdulillah sambutan menggalakkan seperti sebelumnya.
Bagi yang berminat nak join, cepat2 hubungi Pn. Nurul ye! :)

Jom lihat suasana kelas JN ni. Seronok je mereka :) 



Ha bukan main tekun lagi mereka kan :)






So, macam mana? Nampak macam best je, macam seronok je kan?
Tak rugi pon uolls :)
Bagi yang berminat tu, contact Pn. Nurul laju2 :
013-3572791 ( call / sms / whatsapp )

Sekian, 
Salam sayang dari JN :)