Thursday, 11 July 2013

Harap Maaf....


Salam sejahtera semua :)

Sebenarnya JN nak blogwalking and follow back yg dh follow JN
dlm beberapa hari ni tapi tadi JN try, semua blog ada problem
pada google followers dia. Means nk follow blog tu gune
google followers (join this site)  tak dapat, tp google+ okay je pulak..
Kenapalaa dgn google ni ye?
Potong betullah orang nak sesi follow mollow ni kan..hehe..
Err tapi ada jugak yg tgh alami probs camni ke?

Umm so harap korang sabar ye, JN pasti akan follow back korang
tapi mungkin lmbt sikit lah, bergantung pada
bila google follow tu akan okay balik kan..
selaunya masalah nk view page / site je kan,
ni tibe2 masalah pada button follow pulak..Aiyaa..



Okaylah, JN just nak inform je so that harap2 takde laa yg
tak puas hati ke ape bile tgk JN belum follow back lagi kan..
ok? hehe.

Okay, selamat berbuka ye u'olls.
If pergi bazar tu, jgn ikutkan sangat nafsu tu ye :)

Wassalam :)